Lär dig skönhetsbehandlingar på distans

Online­utbildningar

"Jag har under årens lopp fått se nya framgångsrika salonger växa fram och fransstylister som i början skakade med pincetterna i handen har sedan tävlat i SM i fransförlängning. Alla kan utbilda sig till fransstylist!"

Onlineutbildningar i Fransförlängning och Permanenet Make Up

Att utbilda sig online är optimalt när vardagen gör det omöjligt för dig att resa. I en utbildning från New Me får du allt material du behöver, utbildningskompendium, filmer med certifierade lärare, testfrågor och stöd av lärare personligen, men även i sluten facebook-grupp. Du jobbar i den takt du kan och i den miljö du vill. 

Vi vill göra det möjligt för dig att skaffa dig nya kunskap och utveckla dig själv eller ditt företag, utan att det ska påverka din livssituation mer än nödvändigt. När du är redo finns vi här.

Towa Lindberg

Lärare Fransförlängning

År 2012 utbildade jag mig till fransstylist i märket Magic Eyes och två år efter gick jag en lärarutbildning för att själv börja utbilda andra i yrket då det är det roligaste jag vet. Varje möte med en ny kund är unikt men det som är mest fantastiskt är att jag har kunder som följt mig år ut och år in var tredje vecka när dom kommer på underhåll, vilken roligt stund vi kan ha tillsammans. Jag har även en hel del elever jag följer och har under årens lopp fått se nya framgångsrika salonger växa fram och fransstylister som i början skakade med pincetterna i handen har sedan tävlat i SM i fransförlängning. Alla kan utbilda sig till fransstylist!   

Magic Eyes är ett kvalitetssäkrat märke som jag aldrig valt bort under alla år trots att det kommit mycket nytt på marknaden. Det är viktigt att hålla sig till ett säkert och bra märke som levererar kvalite på både fransar och lim - vilket Magic Eyes gör. Jag har elever från hela Sverige som utbildat sig till fransstylister hos mig och trots att fransförlängning idag är vanligt så är varje elevs arbete unikt. Att jobba med fransar är kreativt och roligt, du möter nya människor och får möjligheten att plocka fram kundens fina drag. 

Att jobba som fransstylist på heltid är inga problem då du får tillbaka dina kunder på underhåll, har en kund en gång börjat med fransar så kommer hon tillbaka. Målet är att du redan under din utbildning ska ha tjänat igen det du betalat för kursen. Jag älskar att finnas för mina elever som stöd och support och jag har startat denna utbildning online för att ge fler chansen att utbilda sig. 

Sara Lindberg

Lärare Permanent Make Up

Sara Lindberg har arbetat som kroppstatuerare sedan 2009 och kosmetiska tatueringar sedan 2013. Har uppdrag genom Region Jämtland/Härjedalen för medicinska tatueringar och utbildar runt om i Sverige i permanent makeup. Studion är medlem i SRT (Sveriges registrerade tatuerare).

Sara har själv utbildat sig i flera omgångar, i 3D-Bryn Microblade i flera olika utbildningar och tekniker, Permanent Make Up med maskin och medicinsk tatuering. 

Utbildningarna i Permanent Make Up är godkända av SEYF, håller hög standard när det gäller hälsa och hygien och erbjuds exklusivt i små grupper för att du som elev ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning. Under utbildnignarna arbetar vi enbart med pigment som är godkända av läkemedelsverket och följer de hygienkrav som miljö- och hälsa ställer. 

På distans eller i Östersund

Passar inte online-formatet dig? Både Fransförlängning och M3D-bryn Microblade går att utbilda sig i plats i våra lokaler iÖstersund. Kontakta oss för att få priser och information och om nästa utbildningsdatum.

Praktisk information

Utbildningskontot är personligt, så var och en behöver skapa ett eget utbildningskonto. Aktiveringskoderna kan däremot köpas flera samtidigt av samma person, tex genom att ett företag köper in koder till sina anställda.