Det här gäller vid köp av våra produkter

Köpvillkor

Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Det här gäller vid köp av online­utbildningar hos The New Me.

Kontaktuppgifter

Siolia Tatuering

Sara Lindberg

Org.nr: 8210238229

info@thenewme.se

Prästgatan 12, 831 50 Östersund

Köp

Vid beställning träffas avtal om köp när ni väljer att bekräfta ert köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till er angivna mailadress. Ert startkit kommer att skickas via post och din aktiveringskod för utbildningen levereras via e-post.

Returadress: 

The New Me
Prästgatan 12
831 50 Östersund

Betalning

Priserna anges i svenska kronor och exklusive moms. Betalning sker via Klarna Checkout.

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Frakt

Frakt av ditt startkit ingår i priset. Leveranstider 3–5 vardagar och leverans sker med Posten eller Schenker. För ej utlösta paket så kommer vi fakturera 195 kr, för att täcka uppkomna kostnader. Tänk därför på att alltid hämta ut era beställningar inom 14 dagar från det att paketet ankommit till postombudet.

Transportskada

Om produkten är fraktskadad vid leveranstillfället ber vi er att anmäla det omgående till oss. Synliga skador behöver anmälas senast 3 dagar efter mottagandet och dolda fraktskador inom 7 dagar. Om ni upptäcker en skada på kartongen vid leveranstillfället kan ni vägra att ta emot godset förutsatt att ni inte hunnit kvittera mottagandet. För att reklamationen mot PostNord skall kunna hanteras korrekt måste ni spara emballaget, adresslappen samt eventuell pall som kom med den fraktskadade försändelsen.

Ångerrätt

Kontakta oss på info@thenewme.se och meddela att ni avser göra en retur.

Produkten ska returneras i obruten originalförpackning och vara väl förpackad i ytteremballage. Den ska även returneras i oanvänt skick med samtliga komponenter och tillbehör intakta samt fri från smuts, märkning och skador; och

Kostnader för returfrakt och eventuella returavgifter ska betalas av Kunden

Ångerrätt enligt e-handelslagen (ångerrätt inom 14 dagar)

Reklamation

En produkt är felaktig om den avviker från vad som uppges om produktens egenskaper på webbplatsen eller i annan skriftlig information från The New Me avseende produkten. Kunden ska vid mottagandet av produkterna kontrollera dessa. Vid fel i produkt som går att upptäcka vid leverans ska Kund omedelbart efter det att denne upptäckt felet reklamera felet till The New Me, dock senast 10 dagar från Leveransdag. 

Personuppgifter

När du köper en utbildning av the New Me eller som elev registrerar ett konto på utbildningsportalen sparar vi dina personuppgifter för att kunna leverera dina varor, samt genomföra utbildningen. The New Me är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter Kund lämnar till The New Me.